blank

Bredt udvalg – god kvalitet – din hund i fokus, Sportsman’s Pride

Det bedste tørfoder til din hund, med et kæmpe udvalg der passer lige netop din hund. Sportsman’s Pride er det amerikanske Premium foderproducent, der kun vælger gode råvarer til din hund. Hovedingredienserne i hundefodret er lam og kylling, samt har de fravalgt kornprodukter såsom hvede, havre og byg og er uden kunstige tilsætningsstoffer og biprodukter.

Amerikansk kvalitet tilsat tysk grundighed” – Opskriften kommer fra USA men bliver produceret i Tyskland for at få de helt rigtige krav til din hund. Produkterne er sammensat således at det giver de bedste betingelser for din hund. Uden kornprodukter for de sarte hundemaver og dermed er det allergivenligt hundefoder, tilsat omega 6 og 3 for at styre immunforsvaret. Det er videnskabelig bevist at disse fedtsyrer har en positiv indvirkning på hundens immunforsvar, samt giver en flot blank pels.

Fodret fås i forskellige kategorier:

Hvalpe, Voksen Standard, Voksen Plus, Lam og Ris, Aktive hunde, Senior light.  

  • Kvalitets ingredienser såsom: kylling, lam, ris, omega fedtsyrer
  • Ingen biprodukter og fri for Genmodificeret ingredienser
  • Smagsgaranti 100 % – selv de mest kræsne hunde vil elske disse produkter

Køb og se produkterne her: Sportsman's Pride Produkter

Vores vurdering: God pris efter den super Premium kvalitet hundefodret består af. Et af de bedste foderprodukter på markedet i Danmark. Bredt udvalg der lige netop er tilpasset din type af hund.

Læs om udvælgelse af det rigtige hundefoder

Hundeguide.dk