Et af de helt store spørgsmål, som nye hundeejere møder er, hvilke madvarer hunde kan tåle. Og lad det bare været sagt med det samme, der findes en lang række af fødevarer, som hunde godt kan tåle, mens der naturligvis også findes en lang række af fødevarer, som hunde bestemt ikke kan tåle.

Selvom spørgsmålene kan være mange, så vil du med garanti på et tidspunkt blive mødt af spørgsmålet, hvorvidt hunde må få leverpostej eller ej? Vi vil derfor i denne artikel forsøge at give dig svaret på, hvorvidt hunde må få leverpostej eller ej.

Det er ingen hemmelighed, at hunde i lagt de fleste tilfælde spiser det vi servere for dem. Og én af de rigtig gode ting, og som hunde typisk elsker er en rugbrødsmad med leverpostej. En af grundene til dette er, at hundene altid bruger deres lugtesans til at finde ud af, om noget vil smage godt. Så når en hund både kan lugte fedt og kød, så går det for hunden ind under kategorien lækkerier.

Det er klart at hunde ikke udelukkende kan leve af leverpostej, idet lige præcis leverpostej indeholder store mængder af fedt og salt, og hvilket isoleret set ikke er godt for hundene. Dette betyder med andre ord, at selv en lille leverpostejmad kan udgøre en stor del af hundens energibehov for en enkelt dag.

Uanset hvad, så er en leverpostejmad på ingen måde farligt for hunden. Husk dog altid, alt med måde. Du skal derfor ikke udelukkende fodrer hunden med leverpostejmad, idet dette kan sætte nogle negative spor i hunden.
>
Slutteligt så kan vi også anbefale, at du køber nogle lækre godbidder til hunden, og hvori smagen eksempelvis kunne være som leverpostej. Fordelen ved at købe f.eks. godbidder med leverpostejssmag er, at du sikrer dig, at hunden får de helt rigtige næringsstoffer.

Hundeguide.dk