Det er en god ide at tage til hvalpe træning:
Sådan et forløb er til dig der gerne vil have en veltrænet hund og en hund der kan med andre hunde. Du vil på sådan et kursus få bedre kendskab til hund og træning. Hvalpetræning fokuserer på at lære hunden det der kan bruges i dagligdagen, det er ikke så krævende. Det mest basale såsom sit, dæk, gå i snor og komme når der bliver kaldet, vil der være fokus på. Udover dette får du meget information du yderligere kan bruge derhjemme til hunden og familien.

Det er vigtigt for hvalpen at den kommer ud og socialisere sig med andre hunde og mennesker, og et kursus er perfekt til dette. Der vil formentlig være omkring 10 hunde på samme tid til træningen, derfor vil hunden blive påvirket positiv af dette. Udover dette er det vigtigt stadig at træne hjemme selv om du går til hvalpekursus, det er ikke nok én gang i ugen at træne med din hund. Kursuset vil typisk være 10-12 lektioner hvor i vil hygge jer.

Læs om udviddet lydighed og apport træning.

Hvor gammel skal hunden være til hvalpetræning:
Det ligger lidt i navnet at hunden skal være hvalp, det vil sige en hund der er mellem 2 og 6 måneder vil være velkommen på sådan et forløb. Husk der kan være ventetid på sådan et kursus så tilmeld dig i god tid.

Hvor kan jeg finde et hvalpetrænings forløb?
Der er rigtig mange gode trænere rundt om i Danmark, søg på google på hvalpetræning så vil du finde mange kompetente trænere tæt på dig.

Vi anbefaler:

Hundeguide.dk