blank

Hvilket foder skal din Fransk bulldog have, kornfrit, hvalpe- eller voksenfoder, allergivenlig, og foder til små hunde. Der er mange spørgsmål, men her vil vi komme ind på hvad der er bedst for din race! Her vil du kun få det bedste foder til din hund.

Fransk Bulldog – De senere år er denne race blevet mere og mere udbredt for dens kærlige væremåde og unikke udseende. Den er meget populær men har desværre tildens til skader og sarte maver. Hunden kaster tit op og får tynd mave. Men det kan det rigtige foder hjælpe på.

Forbyg at din Fransk bulldog får allergi

Det er desværre en tildens til at flere af denne hunderace udvikler foderrelateret allergi. Det mest udbredte er lagermideallergi. Lagermider lever i hundefoder hvor råvarerne er bestående af kornstoffer, ved at vælge kornprodukter fra i dit hundefoder, vil du kunne forbygge og komme allergien til livs til billig pris. Ofte ses allergien ved dårlig mave, kløe, dårlig pels og røde pletter.

Foder til voksen Fransk bulldog

Til den voksne hund vil vi anbefale allergivenlig kornfrit hundefoder hvor indholdet af kød er højt. Husk dette produkt kan bruges uanset om din hund har allergi eller du vil forbygge det.

Foder til Fransk bulldog hvalp

 

Din hvalp har brug for det rigtige foder for at udvikle sig optimalt, for en skrøbelig race som denne er det fornuftigt at vælge et hundefoder uden korn og tilsætningsstoffer. På den måde får din hund de bedste betingelser for udvikling fysisk og mentalt, mens der forbygges mod allergi sygdomme.

Hvis du stadig er i tvivl om fodret, kan du læse den store guide om hundefoder.

 

blank

Få en lækker hundeseng, som ingen af din venner har:

blank
Hundeguide.dk