Hvis du ønsker hund, men ikke selv er meget for den krævende motionerende hund, som vil ud og gå 5 km hver dag og skal trænes meget for at blive stimuleret. Så har vi samlet en liste her, som er hunde som ikke kræver den store motion eller den vilde træning, for at den ikke splitter hele huset ad. Det er dovne hunde som vil ligge ved din side i sofaen hele weekenden, hvor du holde Netflix og chil.

1) Engelsk bulldog: Her er 1. pladsen over den dovneste hund, nemlig en engelsk bulldog, som er yderst velkendt for at være ekstra doven. Den er så doven, at den kan lære at stå på skateboard frem for at gå.

2) Fransk bulldog: Vi kigger her på den mindre bulldog, som også er godt kendt for at gerne vil sove længe i sengen, ikke vil ud og tisse hvis det bare ser ud efter regnvejr. Men vi ser alligevel mange flotte avlede franske bulldogs som er mere ”sunde” og har en mere aktiv livsstil.

3) Mops: En mops er ikke det vi kalder en topatlet, som bestemt ikke kræver meget dagligt aktivitet. Hvis du bare mangler en sovemakker, så har du den perfekte hund her.

4) Malteser: vi har her en ægte sofahund, som elsker at blive nusset om til en god film. Man kan hurtigt tage fejl, om det er en basse eller en hund, men det er bestemt en lille hund.

5) Basset hound: Den er ikke blot doven, men den ser også doven ud. Med de lange slaskede ører og helt dovne personlighed. Det gør også at denne race er unik og noget helt specielt.

6) Havaneser: hunden ønsker ikke at være så aktiv, men den er derimod helt vildt med at være social. Den ser så sød ud, at man ikke kan andet end at smile af den meget lille hund.

7) Tibetan terrier: Hunden som ikke kræver så meget motion, men alligevel godt kan lide udendørs aktiviteter. Her er hunden som lige skal have dig væk fra din film, for at strække benene, men så heller ikke mere end det.

8) Cavalier King Charles Spaniel: Den helt unikke Cavalier vil have så lidt motion, så du faktisk ønsker at trække den med ud på gåturen.

Hundeguide.dk